Serveringsforslag med spekepølser og sjampinjong biter
Etter min mening en essensiell rett å lære seg. Den er super lett å lage, og du kan ha oppi nesten ALT av grønnsaker eller kjøtt! - Kevin
Vanskelighetsgrad: SUPER Enkel
Ingredienser: Nok til 1 person
1-2 Brødskiver
2-3 Egg
Gressløk
Salt
Pepper
1 Hel Snacks pølse
1 bit med spekepølse
1/4 boks mais
1 Sjalottløk
Hvis du har: 2-3 ss Fløte eller Melk
Eggerøre, en klassiker på tur, og nesten alt funker ilag med det! Personlig så pleier jeg å ta med en del spekepølser på tur grunnet dens holdbarhet, så for min del så fyller jeg eggerøra mi ofte med dette. Eggerøra passer også perfekt ilag med stekte poteter. Oppskriften nå vil ta for seg ett eksempel som inneholder Toast, Spekepølser, Sjalottløk og litt mais.
Ha smør/olje i pannen og gni inn brødskivene på hver side
Stek til brødskivene har en fin gylden farge på begge sider, husk å snu den ofte
Kutt Pølsene og sjalottløken opp i små biter
smelt smør/olje i panne og ha oppi pølsene, løken, og noe av maisen (ikke bruk hele boksen)
Når pølsene begynner å få en fin skorpe, sett stekepannen til side
Ha oppi eggene, gressløk, salt, og pepper
dersom du har fløte eller melk, ha oppi dette nå.
Rør alt isammen og fortsett stekinga
Pass på å røre hele tiden slik at den ikke brenner seg fast
Server den ferdige eggerøra oppå Toasten, eller spis direkte utifra stekepanna.