Search this site
Embedded Files
  • Home
  • Videoer
  • Sociale medier
  • Galleri
  • Oppskrifter
    • Biffgryte med sjampinjong og appelsin
    • Eggerøre med kjøtt og gressløk
  • nettbutikk
  • Om prosjektet
  • Kontakt meg
 

Tilbake til Oppskrifter

Serveringsforslag med spekepølser og sjampinjong biter

Eggerøre med Kjøtt eller grønnsaker

Etter min mening en essensiell rett å lære seg. Den er super lett å lage, og du kan ha oppi nesten ALT av grønnsaker eller kjøtt!  - Kevin

Vanskelighetsgrad: SUPER Enkel

Ingredienser: Nok til 1 person

1-2 Brødskiver

2-3 Egg

Gressløk

Salt

Pepper

1 Hel Snacks pølse

1 bit med spekepølse

1/4 boks mais

1 Sjalottløk


Hvis du har: 2-3 ss Fløte eller Melk






Eggerøre, en klassiker på tur, og nesten alt funker ilag med det! Personlig så pleier jeg å ta med en del spekepølser på tur grunnet dens holdbarhet, så for min del så fyller jeg eggerøra mi ofte med dette. Eggerøra passer også perfekt ilag med stekte poteter. Oppskriften nå vil ta for seg ett eksempel som inneholder Toast, Spekepølser, Sjalottløk og litt mais.


  • Ha smør/olje i pannen og gni inn brødskivene på hver side

  • Stek til brødskivene har en fin gylden farge på begge sider, husk å snu den ofte

  • Kutt Pølsene og sjalottløken opp i små biter

  • smelt smør/olje i panne og ha oppi pølsene, løken, og noe av maisen (ikke bruk hele boksen)

  • Når pølsene begynner å få en fin skorpe, sett stekepannen til side

  • Ha oppi eggene, gressløk, salt, og pepper

dersom du har fløte eller melk, ha oppi dette nå.

  • Rør alt isammen og fortsett stekinga

  • Pass på å røre hele tiden slik at den ikke brenner seg fast

  • Server den ferdige eggerøra oppå Toasten, eller spis direkte utifra stekepanna.


Videoer

Sociale medier

Galleri

Oppskrifter

Om prosjektet

Forslag til hvordan forbedre nettsiden? send meg en epost klopfelmedia@hotmail.com

- © 2022 Klopfel Media -

Google Sites
Report abuse
Page details
Page updated
Google Sites
Report abuse